Over mij

Sinds 2006 heb ik mijn praktijk aan huis. Bij mij staat één op één aandacht in een fijne warme sfeer centraal. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en aangesloten bij Anbos, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Tevens ben ik werkzaam als vrijwilliger bij de stichting Look Good Feel Better. De stichting Look Good Feel Better verzorgt workshops in ziekenhuizen en voorziet kankerpatiënten van praktisch huidadvies en handige tips. Samen met collega’s verzorg ik workshops voor kankerpatiënten in samenwerking met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk.

 In de salon wordt gewerkt met de merken Declaré en Malu Wilz.

Beauty for Sensitive Skin
— Declaré
IMG_5266.JPG
Logo Declaré.jpg

Declaré zorgt voor schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer. De huid is dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, een schilferig oppervlak, een vale teint tot vroegtijdige veroudering van de huid.

Declaré is gespecialiseerd in deze gevoelige huid. Er is een volledig scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die hun eigen verzorgingsbehoefte hebben. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Met nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn van producten.

mw-logo-06-black-gb.jpg

Malu Wilz minerale make-up benut de kracht van de mineralen voor een vederlichte, nauwelijks waarneembare, maar toch lang houdbare make-up.
Speciale werkstoffen beschermen, verzorgen en verwennen zelfs de meest gevoelige huid en geven de huid een gelijkmatige, stralende teint. Verder wordt het vochtgehalte van de huid behouden en wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB stralen.